Fröjds Åkeri i Kisa Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556439-6710 är organisationsnummer för verksamheten Fröjds Åkeri i Kisa Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Fröjds Åkeri i Kisa Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Fröjds Åkeri i Kisa Aktiebolag finns i.

Fröjds Åkeri i Kisa Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-12-18 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Fröjds Åkeri i Kisa Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Fröjds Åkeri i Kisa Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Fröjds Åkeri i Kisa Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Fröjds Åkeri i Kisa Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-44018 eller genom brev på följande adress:
Hitthem Sörgården, 590 39, Kisa

Bolaget skall bedriva åkeri- och frakttransporter, äga och förvalta fast egendom och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Fröjds Åkeri i Kisa Aktiebolag och det är Fröjd, Pär Johan Fredrik som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Fröjd, Ingrid Helen som är född 1965 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Hansson, Kjell Axel Erland som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,