Gröninge Lantbruk Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Gröninge Lantbruk Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Gröninge Lantbruk Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Gröninge Lantbruk Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Gröninge Lantbruk Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1991-12-23. Men sedan 1992-01-01 så har Gröninge Lantbruk Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Gröninge, 590 42, Horn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Gröninge Lantbruk Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Kinda arbetar för att bolag som Gröninge Lantbruk Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Gröninge Lantbruk Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva : jordbruk, djuruppfödning, maskinentreprenader och fastighetsförvaltning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Gröninge Lantbruk Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kindvall, Allan Sven Viktor -Kindvall, Krister Hans Jonas.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Gröninge Lantbruk Aktiebolag och det är följande personer, Kindvall, Allan Sven Viktor som är född 1946 och har titeln VD, Kindvall, Allan Sven Viktor som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kindvall, Krister Hans Jonas som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Kindvall, Inga Marita som är född 1947 och har titeln Suppleant, Kindvall, Ruth Lilian som är född 1944 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Åke Helmer som är född 1949 och har titeln Revisor.Revision Sydost AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Gröninge Lantbruk Aktiebolag är 556439-2065.