Jarlis Maskin Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Jarlis Maskin Aktiebolag är ett bolag som finns i Kinda. I Jarlis Maskin Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Jarledal, Eva Marita Gunilla som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Jarledal, Lars-Göran Karl som är född 1948 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Jarlis Maskin Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Jarlis Maskin Aktiebolag på telefon 0494-10366.

Bolaget skall bedriva uthyrning av entreprenadmaskiner samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Jarlis Maskin Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Jarlis Maskin Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Jarlis Maskin Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och Jarlis Maskin Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Jarlis Maskin Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Jarlis Maskin Aktiebolag har 556433-4646 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.