Tapeman Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Tapeman Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Tapeman Aktiebolag finns. I Kinda så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Tapeman Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Tapeman Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Tapeman Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Tapeman Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kättilstad Brestorp, 590 46, Rimforsa men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0494-22105.

Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Tapeman Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Tapeman Aktiebolag har idag 556431-8417 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Tapeman Aktiebolag

Bolagets verksamhet omfattar videokopiering, försäljning av professionela lagringsmedia och utbildningsvideoband samt därmed förenlig verksamhet.

I Tapeman Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Karlsson, Jan Olof Mauritz som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrén, Märtha Susanne Helene som är född 1955 och har titeln Suppleant, Carelind, Laila Linnea Elisabeth som är född 1956 och har titeln Revisor, Gunnarsson, Stig Arne Robert som är född 1950 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .