Törnqvist Läkartjänst Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Törnqvist Läkartjänst Aktiebolag är ett företag som finns i Kinda. I Törnqvist Läkartjänst Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Törnqvist, Björn Sixten som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnqvist, Per Kristoffer som är född 1976 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Törnqvist Läkartjänst Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Törnqvist Läkartjänst Aktiebolag på telefon .

Bolaget skall bestå av läkarpraktik, förvaltning av värdepapper och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Törnqvist Läkartjänst Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Törnqvist Läkartjänst Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Törnqvist Läkartjänst Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Törnqvist Läkartjänst Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Törnqvist Läkartjänst Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Törnqvist Läkartjänst Aktiebolag har 556429-7561 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.