Däck Bil & Maskin i Rimforsa AB

Östergötlands län

Information

556428-2134 är organisationsnummer för bolaget Däck Bil & Maskin i Rimforsa AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Däck Bil & Maskin i Rimforsa AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Däck Bil & Maskin i Rimforsa AB finns i.

Däck Bil & Maskin i Rimforsa AB har varit registrerat sedan 1991-06-19 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Däck Bil & Maskin i Rimforsa AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Däck Bil & Maskin i Rimforsa AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Däck Bil & Maskin i Rimforsa AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Däck Bil & Maskin i Rimforsa AB så kan ni göra det på telefon genom 0494-21035 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 16, 590 44, Rimforsa

Bolaget skall bedriva gummiverkstad, reparation och service av bilar, handel med bilar, import av bilar jämte förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Däck Bil & Maskin i Rimforsa AB och det är Stefansson, Erik Ingemar som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Mannerson, Sven Gustaf Magnus som är född 1949 och har titeln Suppleant, Sundin, Ulf Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, Ulf Sundin Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,