Kinda Foder & Maskindelar Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Kinda Foder & Maskindelar Aktiebolag är ett företag som finns i Kinda. I Kinda Foder & Maskindelar Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustafsson, Olof Göte Lennart som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sally Mary Margareta som är född 1946 och har titeln Suppleant, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kinda Foder & Maskindelar Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Kinda Foder & Maskindelar Aktiebolag på telefon 0494-71706.

Bolaget skall bedriva försäljning av djurfoder och utsäde samt försäljning av lantbruksmaskiner och reservdelar jämte förnödenheter till lantbrukssektorn samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kinda Foder & Maskindelar Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kinda Foder & Maskindelar Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Kinda Foder & Maskindelar Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kinda Foder & Maskindelar Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kinda Foder & Maskindelar Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Kinda Foder & Maskindelar Aktiebolag har 556428-0161 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.