Kä-Lö Lantbruks Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556424-3748 är organisationsnummer för verksamheten Kä-Lö Lantbruks Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kä-Lö Lantbruks Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Kä-Lö Lantbruks Aktiebolag finns i.

Kä-Lö Lantbruks Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-04-11 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kä-Lö Lantbruks Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

Kä-Lö Lantbruks Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kä-Lö Lantbruks Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kä-Lö Lantbruks Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-22067 eller genom brev på följande adress:
Kättilstad Löneboställe 1, 590 46, Rimforsa

Bolaget skall bedriva lantbruk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kä-Lö Lantbruks Aktiebolag och det är Johansson, Karl Birger som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Lotten Maria som är född 1968 och har titeln Suppleant, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisor, Materev AB som är född och har titeln Revisor,