br. Svensson Skog AB

Östergötlands län

Information

Bolaget ska bedriva skogsentreprenad, handel med skogsråvaror och skoglig rådgivning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för br. Svensson Skog AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är br. Svensson Skog AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 1991-01-29 så skapades br. Svensson Skog AB och bolaget är har F-skattsedel br. Svensson Skog AB har haft det sedan 1994-01-01.

br. Svensson Skog AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556417-8233 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kinda.

Just nu är br. Svensson Skog AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med br. Svensson Skog AB så går det att nå dem via telefon på 0494-31070 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Svensson, Nils Karl Sven -Svensson, Sven-Olof Robert

Följande personer är på något sätt aktiva inom br. Svensson Skog AB är Eklund, Jan Bengt Erik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Svensson, Nils Karl Sven som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven-Olof Robert som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Elisabeth Christina som är född 1956 och har titeln Suppleant, Svensson, Malin Elisabet Cecilia som är född 1965 och har titeln Suppleant, Birgersson, Anders Patric som är född 1965 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .