Pelles Photo Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och Pelles Photo Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Pelles Photo Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Pelles Photo Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Pelles Photo Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-01-14. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Pelles Photo Aktiebolag ska trivas.

Pelles Photo Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kinda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva fotoateljé jämte all annan fotografisk verksamhet, handel med kameror, fotografisk utrustning och tillbehör, försäljning av CD-skivor, guidning med natur- upplevelser s k viltsafari samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Pelles Photo Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Pelles Photo Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Pelles Photo Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-10130.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Pelles Photo Aktiebolag är Svensson Borrud, Per Karl Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Borrud, Inga Alba Marie som är född 1962 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Pelles Photo Aktiebolag har 556415-6189 som sitt organisationsnummer.