P-A:s Skogsentreprenad i Kinda AB

Östergötlands län

Information

556413-4947 är organisationsnummer för verksamheten P-A:s Skogsentreprenad i Kinda AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P-A:s Skogsentreprenad i Kinda AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som P-A:s Skogsentreprenad i Kinda AB finns i.

P-A:s Skogsentreprenad i Kinda AB har varit registrerat sedan 1990-12-06 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för P-A:s Skogsentreprenad i Kinda AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

P-A:s Skogsentreprenad i Kinda AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för P-A:s Skogsentreprenad i Kinda AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med P-A:s Skogsentreprenad i Kinda AB så kan ni göra det på telefon genom 0494-71197 eller genom brev på följande adress:
Kopparbergsv. 42C, 772 30, Grängesberg

Bolaget skall driva skogsavverkning samt jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med P-A:s Skogsentreprenad i Kinda AB och det är Lindell, Per Mikael Jörgen som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jerry Karl Arne som är född 1981 och har titeln Suppleant, Svärdsén Nordström, Ylva I M som är född 1960 och har titeln Revisor, Revision Östergyllen AB som är född och har titeln Revisor,