Kisa Återvinning AB

Östergötlands län

Information

Kisa Återvinning AB är ett av många företag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Kisa Återvinning AB finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kisa Återvinning AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2001-07-13.

Kisa Återvinning AB som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-10-26. Men sedan 2001-07-13 så har Kisa Återvinning AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Bjärkeryd, 590 39, Kisa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kisa Återvinning AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-71209.

Kinda arbetar för att företag som Kisa Återvinning AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kisa Återvinning AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall omfatta förvaltning av aktier och värdepapper samt bedriva återvinning av pappers- och metallavfall, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kisa Återvinning AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kisa Återvinning AB och det är följande personer, Nord, Göte Fredrik som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nord, Göte Einar som är född 1930 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kisa Återvinning AB är 556409-4885.