Rimforsa Byggservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556408-5487 är organisationsnummer för verksamheten Rimforsa Byggservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rimforsa Byggservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Rimforsa Byggservice Aktiebolag finns i.

Rimforsa Byggservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-10-16 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rimforsa Byggservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Rimforsa Byggservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rimforsa Byggservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rimforsa Byggservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-20159 eller genom brev på följande adress:
Skolv. 4 B, 590 43, Rimforsa

Bolaget skall utföra byggnadsarbeten och bedriva fastighets- förvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rimforsa Byggservice Aktiebolag och det är Björeman, Per Thomas som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Kälevall, Carl-Jan Axel som är född 1946 och har titeln Suppleant, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,