Larssons Måleri o Golv i Kisa Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556407-9357 är organisationsnummer för bolaget Larssons Måleri o Golv i Kisa Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Larssons Måleri o Golv i Kisa Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Larssons Måleri o Golv i Kisa Aktiebolag finns i.

Larssons Måleri o Golv i Kisa Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-10-18 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Larssons Måleri o Golv i Kisa Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Larssons Måleri o Golv i Kisa Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Larssons Måleri o Golv i Kisa Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Larssons Måleri o Golv i Kisa Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-12380 eller genom brev på följande adress:
Storg. 18, 590 38, Kisa

Bolaget skall bedriva byggnadsmåleri, byggnadsverksamhet och golvarbeten samt därmed förenlig handel, bedriva handel med värdepapper samt bedriva härmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Larssons Måleri o Golv i Kisa Aktiebolag och det är Larsson, Bror Erling Tommy som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Bo Anders Gunnar som är född 1948 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Sixten som är född 1932 och har titeln Revisor,