Byggwång Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556403-0905 är organisationsnummer för verksamheten Byggwång Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggwång Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Byggwång Aktiebolag finns i.

Byggwång Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-08-10 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggwång Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Byggwång Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggwång Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Byggwång Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-30257 eller genom brev på följande adress:
Ågränd 4, 590 42, Horn

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggwång Aktiebolag och det är Wång, Gösta Algot som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Wång, Vanja Astrid Gunborg som är född 1944 och har titeln Suppleant, Olausson, Sten Gunnar Kenneth som är född 1951 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,