Carl-Jan Kälevall Konsult Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556395-9625 är organisationsnummer för bolaget Carl-Jan Kälevall Konsult Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Carl-Jan Kälevall Konsult Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Carl-Jan Kälevall Konsult Aktiebolag finns i.

Carl-Jan Kälevall Konsult Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-05-09 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Carl-Jan Kälevall Konsult Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Carl-Jan Kälevall Konsult Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Carl-Jan Kälevall Konsult Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Carl-Jan Kälevall Konsult Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-20990 eller genom brev på följande adress:
Kalmarv. 29, 590 43, Rimforsa

Bolaget skall bedriva ekonomiska konsultationer, bokföringar, förmögenhetsförvaltning och utbildning inom nämnda områden och uthyrning av inventarier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Carl-Jan Kälevall Konsult Aktiebolag och det är Kälevall, Carl-Jan Axel som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Björeman, Gun Dagmar Louise som är född 1932 och har titeln Suppleant, Larsson, Claes-Eric Ragnar som är född 1955 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor,