J P Flis Roland Johansson Aktiebolag

Östergötlands län

Information

J P Flis Roland Johansson Aktiebolag är en verksamhet som finns i Kinda. I J P Flis Roland Johansson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Kurt Roland som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Margit Maria Sofia som är född 1926 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J P Flis Roland Johansson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå J P Flis Roland Johansson Aktiebolag på telefon 0494-31250.

Bolaget skall bedriva fastbränsleframställing, timmerskotning, skogsavverkning samt annan med skogsbruket förenlig verksamhet.

Idag är J P Flis Roland Johansson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

J P Flis Roland Johansson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

J P Flis Roland Johansson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och J P Flis Roland Johansson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J P Flis Roland Johansson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

J P Flis Roland Johansson Aktiebolag har 556395-2810 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.