Björkfors Gräv & Markservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Björkfors Gräv & Markservice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Björkfors Gräv & Markservice Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Björkfors Gräv & Markservice Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Björkfors Gräv & Markservice Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1990-03-01. Men sedan 1990-01-01 så har Björkfors Gräv & Markservice Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Stjärnevik , 590 46, Rimforsa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Björkfors Gräv & Markservice Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-61075.

Kinda arbetar för att företag som Björkfors Gräv & Markservice Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Björkfors Gräv & Markservice Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall bedriva gräv- och schaktentreprenad samt viss maskinuthyrning jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Björkfors Gräv & Markservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Björkfors Gräv & Markservice Aktiebolag och det är följande personer, Götesson, Lars Ingemund som är född 1967 och har titeln VD, Götesson, Lars Ingemund som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindh Götesson, Kerstin Anna C som är född 1967 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Björkfors Gräv & Markservice Aktiebolag är 556385-9676.