Hoffberg Åkeri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och Hoffberg Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många företag där och Hoffberg Åkeri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Hoffberg Åkeri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Hoffberg Åkeri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-02-09. Det finns flera olika företag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där företaget finns i jobbar för att företag som Hoffberg Åkeri Aktiebolag ska trivas.

Hoffberg Åkeri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kinda så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkerirörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hoffberg Åkeri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är Hoffberg Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Hoffberg Åkeri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-60149.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hoffberg Åkeri Aktiebolag är Hoffberg, Leif Simon Ragnar som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Hoffberg, Veine Bertil Ragnar som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Hoffberg Åkeri Aktiebolag har 556383-0966 som sitt organisationsnummer.