Franssons Last och Schakt Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Franssons Last och Schakt Aktiebolag är ett företag som finns i Kinda. I Franssons Last och Schakt Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Fransson, Gustav Tore som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Aronsson, Elsy Inga-Britt Mariette som är född 1955 och har titeln Suppleant, Rehnström, Mats Olov som är född 1955 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Franssons Last och Schakt Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Franssons Last och Schakt Aktiebolag på telefon 0494-12444.

Bolaget skall bedriva gräv- och schaktningsrörelse och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Franssons Last och Schakt Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Franssons Last och Schakt Aktiebolag är ett av många företag som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Franssons Last och Schakt Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Franssons Last och Schakt Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1989-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Franssons Last och Schakt Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Franssons Last och Schakt Aktiebolag har 556358-2492 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.