Bokföringsbyrån i Kisa Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva bokföringsbyrå samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bokföringsbyrån i Kisa Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Bokföringsbyrån i Kisa Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 1989-03-21 så skapades Bokföringsbyrån i Kisa Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Bokföringsbyrån i Kisa Aktiebolag har haft det sedan 2002-01-28.

Bokföringsbyrån i Kisa Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1989-01-01

556348-8419 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kinda.

Just nu är Bokföringsbyrån i Kisa Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Bokföringsbyrån i Kisa Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0494-71350 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bokföringsbyrån i Kisa Aktiebolag är Andersson, Karl Hugo Runar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Rut Ester Gunilla som är född 1943 och har titeln Suppleant, Eliasson, Johan Sven-Peter som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .