Richts Efterträdare Konditori Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Richts Efterträdare Konditori Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Kinda här finns det många olika Aktiebolag. Richts Efterträdare Konditori Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Kinda jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Östergötlands län gör att bolag trivs där.

Richts Efterträdare Konditori Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556345-4650.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0494-12860 alternativt besöka eller skicka post till Richts Efterträdare Konditori Aktiebolag på följande adress Brostorpsg. 6, 590 36, Kisa.

Richts Efterträdare Konditori Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Richts Efterträdare Konditori Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Tell, Marita Viola som är född 1936 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva bageri- och konditoriverksamhet, handel och förvaltning av väredepapper och fastigheter samt idka därmed förenlig verksamhet.