Stigs Gräv i Kisa Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Stigs Gräv i Kisa Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kinda här finns det många olika Aktiebolag. Stigs Gräv i Kisa Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Kinda jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Stigs Gräv i Kisa Aktiebolag är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556328-7803.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0494-10766 alternativt besöka eller skicka post till Stigs Gräv i Kisa Aktiebolag på följande adress Yxefall , 590 40, Kisa.

Stigs Gräv i Kisa Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Stigs Gräv i Kisa Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Gustafsson, Anders Erik som är född 1960 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall utföra underhåll och anläggning av vägar och andra markanläggningar samt utföra kabelgrävning samt schakt- och grävningsarbeten samt idka därmed förenlig handel.