Rumma Grisen AB

Östergötlands län

Information

556317-9125 är organisationsnummer för företaget Rumma Grisen AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rumma Grisen AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Rumma Grisen AB finns i.

Rumma Grisen AB har varit registrerat sedan 1988-02-01 och det finns flera företag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rumma Grisen AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Rumma Grisen AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rumma Grisen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Rumma Grisen AB så kan ni göra det på telefon genom 0494-30023 eller genom brev på följande adress:
Rumma Gård, 590 42, Horn

Bolaget skall driva jordbruk och svinproduktion, handel med spannmål och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rumma Grisen AB och det är Rockler, Fredrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Rockler, Jörgen som är född 1936 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,