Kinda-Gurka Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och Kinda-Gurka Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kinda-Gurka Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kinda-Gurka Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kinda-Gurka Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-10-26. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kinda-Gurka Aktiebolag ska trivas.

Kinda-Gurka Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kinda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fabriksrörelse med förädling inom livsmedelsbranschen, marknadsföring och försäljning av livsmedelsprodukter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kinda-Gurka Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Kinda-Gurka Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Kinda-Gurka Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-22100.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Kinda-Gurka Aktiebolag är Ström, Maria Katarina som är född 1963 och har titeln VD, Ström, Maria Katarina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Edfeldt, Rolf som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Ström, Kjell Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Edfeldt, Barbro som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Kinda-Gurka Aktiebolag har 556309-6428 som sitt organisationsnummer.