Kisa Kross Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Kisa Kross Aktiebolag är ett av många företag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Kisa Kross Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kisa Kross Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1994-01-01.

Kisa Kross Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1987-10-06. Men sedan 1988-01-01 så har Kisa Kross Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Tegelbruksv. 4, 590 39, Kisa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kisa Kross Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-71650.

Kinda arbetar för att företag som Kisa Kross Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kisa Kross Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Östergötlands län.

Bolaget skall utföra krossning av grus ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kisa Kross Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kisa Kross Aktiebolag och det är följande personer, Jansson, Steve Ingmar som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ejderholm Jansson, Elisabeth M som är född 1969 och har titeln Suppleant, Saxholm, Ulf John-Axel som är född 1946 och har titeln Revisor, Ulf Saxholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kisa Kross Aktiebolag är 556307-8145.