Kinda Måleri Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och Kinda Måleri Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kinda Måleri Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kinda Måleri Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kinda Måleri Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-17. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kinda Måleri Aktiebolag ska trivas.

Kinda Måleri Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kinda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva byggnadsmåleri, försäljning av målerimaterial, uthyrning av byggnadsställningar, förvalta fast egendom samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kinda Måleri Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1989-01-01.

Idag är Kinda Måleri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Kinda Måleri Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-20863.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Kinda Måleri Aktiebolag är Fredriksson, Börje Kenneth som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Peter Börje som är född 1974 och har titeln Suppleant, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Kinda Måleri Aktiebolag har 556305-3965 som sitt organisationsnummer.