TK Buss Kisa Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och TK Buss Kisa Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och TK Buss Kisa Aktiebolag är ett av dem. Statusen för TK Buss Kisa Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

TK Buss Kisa Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-03. Det finns flera olika verksamheter i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som TK Buss Kisa Aktiebolag ska trivas.

TK Buss Kisa Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kinda så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva buss-, taxi och åkerirörelse med person-, och godstransporter och därmed jämförlig verksamhet samt förvalta värdepapper och fastigheter och därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att TK Buss Kisa Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är TK Buss Kisa Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med TK Buss Kisa Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-12596.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med TK Buss Kisa Aktiebolag är Karlsson, Hans Göran Tomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hans Gösta Konrad som är född 1932 och har titeln Suppleant, Kronsjö Wänström, Gustav Torsten som är född 1977 och har titeln Revisor, .

TK Buss Kisa Aktiebolag har 556303-7901 som sitt organisationsnummer.