Linneberg i Kinda Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva jord- och skokgsbruk, entreprenad inom byggbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Linneberg i Kinda Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Linneberg i Kinda Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 1987-05-15 så skapades Linneberg i Kinda Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Linneberg i Kinda Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Linneberg i Kinda Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556298-5571 är organisationsnummret för företaget som finns i Kinda.

Just nu är Linneberg i Kinda Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Linneberg i Kinda Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0494-40065 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Linneberg i Kinda Aktiebolag är Samuelsson, Lars Göran som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Samuelsson, Inger Marianne som är född 1945 och har titeln Suppleant, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Materev AB som är född och har titeln Revisor, .