Kisa Verktygsservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva reparationer och tillverkning av maskiner inom sågverksindustri, pappersbruk, konvertering, verkstadsmaskiner, skogsmaskiner, jordbruksmaskiner, lastbilar, personbilar, pelletsfabriker och tandläkarutrustningar samt legotillverkning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kisa Verktygsservice Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Kisa Verktygsservice Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 1987-01-27 så skapades Kisa Verktygsservice Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel Kisa Verktygsservice Aktiebolag har haft det sedan 1997-01-01.

Kisa Verktygsservice Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556292-5494 är organisationsnummret för företaget som finns i Kinda.

Just nu är Kisa Verktygsservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Kisa Verktygsservice Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0494-71317 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Norrstig, Inger Marie -Norrstig, Per Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kisa Verktygsservice Aktiebolag är Norrstig, Per Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrstig, Inger Marie som är född 1953 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Anund, Bengt Rickard som är född 1970 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .