Östgöta Golv i Kinda AB

Östergötlands län

Information

Östgöta Golv i Kinda AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Östgöta Golv i Kinda AB finns. I Kinda så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Östgöta Golv i Kinda AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Östgöta Golv i Kinda AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Östgöta Golv i Kinda AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-314430.

Kinda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Östgöta Golv i Kinda AB Privat, ej börsnoterat.

Östgöta Golv i Kinda AB har idag 556287-2738 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Östgöta Golv i Kinda AB

Bolaget skall bedriva försäljning av golvmaterial och golventreprenader samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även driva handel med värdepapper och övriga finansiella instrument.

I Östgöta Golv i Kinda AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Vestlund, Anders Stefan som är född 1953 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .