Horns Trä & Byggvaror AB

Östergötlands län

Information

I Östergötlands län så finns Horns Trä & Byggvaror AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Kinda här finns det många olika Aktiebolag. Horns Trä & Byggvaror AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Östergötlands län. Kinda jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Östergötlands län gör att företag trivs där.

Horns Trä & Byggvaror AB är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556284-0743.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0494-30460 alternativt besöka eller skicka post till Horns Trä & Byggvaror AB på följande adress Gästgivaregränd 7, 590 42, Horn.

Horns Trä & Byggvaror AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Horns Trä & Byggvaror AB så sitter följande personer i styrelsen: , Karlsson, Majvor Ingegerd som är född 1940 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att bedriva försäljning av byggmaterial, virke samt snickerier samt därmed förenlig verksamhet. Man ska även bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.