Jens Åke Andersson Förvaltning AB

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet samt handel inom byggnads- och anläggningsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast egendom.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jens Åke Andersson Förvaltning AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Jens Åke Andersson Förvaltning AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 1986-09-23 så skapades Jens Åke Andersson Förvaltning AB och verksamheten är har F-skattsedel Jens Åke Andersson Förvaltning AB har haft det sedan 1994-01-01.

Jens Åke Andersson Förvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1986-01-01

556282-1826 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Kinda.

Just nu är Jens Åke Andersson Förvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Jens Åke Andersson Förvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0494-10351 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jens Åke Andersson Förvaltning AB är Andersson, Jens Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Härnström, Anneli Kristina Teresia som är född 1973 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .