Horns Industriservice Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Kinda finns det ett Aktiebolag som heter Horns Industriservice Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Horns Industriservice Aktiebolag i Östergötlands län. Kinda är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Horns Industriservice Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1986-07-04 så har Horns Industriservice Aktiebolag varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Horns Industriservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Horns Industriservice Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tegelbruksv. 1, 590 39, Kisa. Vi ni istället prata med Horns Industriservice Aktiebolag så kan ni göra det på 0494-10105.

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse med konstruktion och tillverkning av produktionsverktyg och handel med därtill hörande produkter och tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Andersson, Axel Johan som är född 1974 och har titeln VD, Andersson, Axel Johan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Monica Eva-Lotta som är född 1972 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, Axelsson, Bo Göran Mikael som är född 1949 och har titeln Revisorssuppleant, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Horns Industriservice Aktiebolag har 556280-6264 som sitt organisationsnummer.