Pars Plåtgruppen AB

Östergötlands län

Information

Pars Plåtgruppen AB hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Pars Plåtgruppen AB finns. I Kinda så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Pars Plåtgruppen AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Pars Plåtgruppen AB har haft sedan 1994-01-01. Pars Plåtgruppen AB har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Pars Plåtgruppen AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Gillbergag. 7, 582 73, Linköping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 013-106045.

Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Pars Plåtgruppen AB Privat, ej börsnoterat.

Pars Plåtgruppen AB har idag 556257-7386 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Pars Plåtgruppen AB

Bolaget skall bedriva mekanisk verkstadsrörelse, äga och förvalta fast egendom, bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Pars Plåtgruppen AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Axelsson, Axel Bertil Thomas som är född 1952 och har titeln VD, Axelsson, Axel Bertil Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karimi, Ali Akbar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pazoki, Rokhsareh som är född 1963 och har titeln Suppleant, Engström, Lars Gunnar Harald som är född 1957 och har titeln Revisor, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln RevisorTönnerviks Horwath Revision Syd AB som är född och har titeln Revisor, ERAB Revision AB som är född och har titeln Revisor, .