Kölefors Maskin Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Kölefors Maskin Aktiebolag hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Kinda som är den kommunen där Kölefors Maskin Aktiebolag finns. I Kinda så finns det många olika Aktiebolag och i Östergötlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Kölefors Maskin Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Kölefors Maskin Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Kölefors Maskin Aktiebolag har funnits sedan och 1985-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Kölefors Maskin Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kölefors , 590 39, Kisa men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0494-12990.

Kinda arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Kölefors Maskin Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Kölefors Maskin Aktiebolag har idag 556247-6357 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Kölefors Maskin Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och försäljning av vedkapar samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Kölefors Maskin Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Björn Åke som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Jan Åke som är född 1965 och har titeln Suppleant, Carlsson, Ulf Åke Gunnar som är född 1953 och har titeln Revisor, Johansson, Lars Inge Henry som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .