Rimforsa Bensin & Service Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Bolaget skall bedriva drivmedelsförsäljning och utföra service på fordon. Vidare skall idkas grossistförsäljning av biltillbehör och reservdelar samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rimforsa Bensin & Service Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Rimforsa Bensin & Service Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 1984-02-15 så skapades Rimforsa Bensin & Service Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Rimforsa Bensin & Service Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Rimforsa Bensin & Service Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556240-9531 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kinda.

Just nu är Rimforsa Bensin & Service Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Rimforsa Bensin & Service Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0494-20175 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rimforsa Bensin & Service Aktiebolag är Frode, Sven Erik Mauritz som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Frode, Marita Elisabeth som är född 1963 och har titeln Suppleant, Svensson, Kenneth Sören som är född 1961 och har titeln Revisor, ba.ks & co revision AB som är född och har titeln Revisor, .