AB Nilsson Timmertransporter Kisa

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva skogstransporter och lastbilstransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AB Nilsson Timmertransporter Kisa vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är AB Nilsson Timmertransporter Kisa ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 1984-02-09 så skapades AB Nilsson Timmertransporter Kisa och bolaget är har F-skattsedel AB Nilsson Timmertransporter Kisa har haft det sedan 1994-01-01.

AB Nilsson Timmertransporter Kisa är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556239-0376 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kinda.

Just nu är AB Nilsson Timmertransporter Kisa Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med AB Nilsson Timmertransporter Kisa så går det att nå dem via telefon på 0494-13241 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AB Nilsson Timmertransporter Kisa är Nilsson, Karl Axel Göran som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Andreas Karl Axel som är född 1982 och har titeln Suppleant, Sander, Kjell Bertil Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Hellgren, Per Michael som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .