Hjulebo Omsorg AB

Östergötlands län

Information

I Kinda finns det ett Aktiebolag som heter Hjulebo Omsorg AB. Det finns flera bolag som liknar Hjulebo Omsorg AB i Östergötlands län. Kinda är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Hjulebo Omsorg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-04-24 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1983-06-14 så har Hjulebo Omsorg AB varit registrerat. Idag är Hjulebo Omsorg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Hjulebo Omsorg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Skolv. 15, 590 42, Horn. Vi ni istället prata med Hjulebo Omsorg AB så kan ni göra det på 0494-31053.

Föremålet för bolagets verksamhet är sjukhemsverksamhet, värdepappersförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Roshamn, Madelaine Susann Margaretha som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Roshamn, Charles Tage Morgan som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Roshamn, Anita Mirjam Margareta som är född 1941 och har titeln Suppleant, Lindblad, Jan Georg Emanuel som är född 1963 och har titeln Revisor, Katmark, Hans Roland som är född 1948 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Roshamn, Anita Mirjam Margareta -Roshamn, Charles Tage Morgan -Roshamn, Madelaine Susann Margaretha .

Hjulebo Omsorg AB har 556230-4070 som sitt organisationsnummer.