Björklunds Fasad & Måleri AB

Östergötlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fasad och måleriarbeten, samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Björklunds Fasad & Måleri AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Björklunds Fasad & Måleri AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 1983-05-06 så skapades Björklunds Fasad & Måleri AB och bolaget är har F-skattsedel Björklunds Fasad & Måleri AB har haft det sedan 1994-01-01.

Björklunds Fasad & Måleri AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556228-7200 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kinda.

Just nu är Björklunds Fasad & Måleri AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Björklunds Fasad & Måleri AB så går det att nå dem via telefon på 0492-40232 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Björklunds Fasad & Måleri AB är Björklund, Stefan Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Bellman, Liselott Norah Carina som är född 1968 och har titeln Suppleant, Broomé, Nils Peter som är född 1964 och har titeln Revisor, Kraff, Rolf som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Linköping AB som är född och har titeln Revisor, .