Ekerå Byggkonsult Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Ekerå Byggkonsult Aktiebolag är en verksamhet som finns i Kinda. I Ekerå Byggkonsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ekerå, Sten Gustaf Håkan som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Conrad, Irja Christina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ekerå Byggkonsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Ekerå Byggkonsult Aktiebolag på telefon 0494-20853.

Bolaget skall bedriva arkitekt- och byggkonsultverksamhet, byggledning, besiktningar samt rådgivning.

Idag är Ekerå Byggkonsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Ekerå Byggkonsult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Östergötlands län och Kinda arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Ekerå Byggkonsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Ekerå Byggkonsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1983-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ekerå Byggkonsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ekerå Byggkonsult Aktiebolag har 556227-1287 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Östergötlands län.