B T T Plåt Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Kinda och B T T Plåt Aktiebolag är ett av dem. Östergötlands län är ett stort län där det finns många bolag där och B T T Plåt Aktiebolag är ett av dem. Statusen för B T T Plåt Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

B T T Plåt Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1980-10-20. Det finns flera olika bolag i Östergötlands län som är ett stort län. Kinda där bolaget finns i jobbar för att bolag som B T T Plåt Aktiebolag ska trivas.

B T T Plåt Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Kinda så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva industriplåtslageri, tunnplåtsbearbetning, äga och förvalta fast egendom, handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B T T Plåt Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är B T T Plåt Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Kinda.

Vill man komma i kontakt med B T T Plåt Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0494-79200.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med B T T Plåt Aktiebolag är Axelsson, Axel Bertil Thomas som är född 1952 och har titeln VD, Axelsson, Axel Bertil Thomas som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Karimi, Ali Akbar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pazoki, Rokhsareh som är född 1963 och har titeln Suppleant, Johansson, Åke Bengt Vilhelm som är född 1948 och har titeln Revisor, ERAB Revision AB som är född och har titeln Revisor.

B T T Plåt Aktiebolag har 556206-7149 som sitt organisationsnummer.