Aktiebolaget Kisa Motorservice

Östergötlands län

Information

Aktiebolaget Kisa Motorservice är ett av många bolag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Kisa Motorservice finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Kisa Motorservice är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Kisa Motorservice som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1979-08-20. Men sedan 1979-01-01 så har Aktiebolaget Kisa Motorservice varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 7, 590 38, Kisa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Kisa Motorservice så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-12850.

Kinda arbetar för att bolag som Aktiebolaget Kisa Motorservice ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Kisa Motorservice. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva handel med motorsågar, trädgårdsmaskiner, fritidsbåtar och motorer jämte övriga kapitalvaror inkl tillbehör, samt serviceverkstad för ovanstående varusortiment och utöva därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Kisa Motorservice är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Kisa Motorservice och det är följande personer, Johansson, Erik Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Mats Erik som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Ann Monika som är född 1956 och har titeln Suppleant, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisor, Materev AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Kisa Motorservice är 556200-9877.