Rimforsa Rör Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Rimforsa Rör Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Rimforsa Rör Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Rimforsa Rör Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Rimforsa Rör Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1974-09-02. Men sedan 1974-01-01 så har Rimforsa Rör Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Borgbacken 1, 590 43, Rimforsa. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Rimforsa Rör Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-20329.

Kinda arbetar för att bolag som Rimforsa Rör Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Rimforsa Rör Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva installationsrörelse inom VVS-branschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Rimforsa Rör Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Rimforsa Rör Aktiebolag och det är följande personer, Önell, Sören Rohland som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Önell, Darly Ulla-Betty som är född 1934 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Rimforsa Rör Aktiebolag är 556188-0088.