Beard Brothers AB

Östergötlands län

Information

I Kinda finns det ett Aktiebolag som heter Beard Brothers AB. Det finns flera företag som liknar Beard Brothers AB i Östergötlands län. Kinda är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Beard Brothers AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Östergötlands län.

Sedan 1973-07-05 så har Beard Brothers AB varit registrerat och sedan 1986-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Beard Brothers AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Beard Brothers AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 36, 590 36, Kisa. Vi ni istället prata med Beard Brothers AB så kan ni göra det på 070-7314660.

Bolaget ska bedriva programutveckling, systemering, programmering, drift av websajter, datakonsultverksamhet, installation, konfiguration, drift av datornät, med tillhörande hård- och mjukvara. Datasäkerhet, konsultation, implementation. Försäljning programvaror, datorer, nätverksutrustning och hemelektronik, försäljning och utveckling av dator- och tv-spel, utbildning, samt idka därmed förenlig verksamhet. Konstnärlig verksamhet, mediaproduktion, animationer, datorgrafik, reklamproduktion, utbildning samt idka därmed förenlig verksamhet. Arkitektur: ritning av ny-, till- och ombyggnader, byggnadsvård, konsultationer, projektering, utbildning samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Hall, Ola Alexander som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hall, Jan Markus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Jan Ola som är född 1943 och har titeln Suppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Beard Brothers AB har 556182-1140 som sitt organisationsnummer.