Aktiebolaget Kisa Mekaniska Verkstad

Östergötlands län

Information

Bolaget skall driva mekanisk verkstadsrörelse samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Aktiebolaget Kisa Mekaniska Verkstad vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Kinda så är Aktiebolaget Kisa Mekaniska Verkstad ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Östergötlands län så finns det ännu fler.

Kinda arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Kinda och i Östergötlands län. Redan 1972-11-27 så skapades Aktiebolaget Kisa Mekaniska Verkstad och bolaget är har F-skattsedel Aktiebolaget Kisa Mekaniska Verkstad har haft det sedan 1994-01-01.

Aktiebolaget Kisa Mekaniska Verkstad är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1973-01-01

556172-5655 är organisationsnummret för bolaget som finns i Kinda.

Just nu är Aktiebolaget Kisa Mekaniska Verkstad Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Östergötlands län

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Kisa Mekaniska Verkstad så går det att nå dem via telefon på 0494-10092 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Aktiebolaget Kisa Mekaniska Verkstad är Svensson, Bo Anders Vilhelm som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Rose-Marie Iréne Birgitta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .