Görans Värme & Sanitet Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556163-7538 är organisationsnummer för bolaget Görans Värme & Sanitet Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Görans Värme & Sanitet Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Görans Värme & Sanitet Aktiebolag finns i.

Görans Värme & Sanitet Aktiebolag har varit registrerat sedan 1972-05-08 och det finns flera bolag i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Görans Värme & Sanitet Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1974-01-01.

Görans Värme & Sanitet Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Görans Värme & Sanitet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Görans Värme & Sanitet Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-20710 eller genom brev på följande adress:
Industriv. 6 B, 590 44, Rimforsa

Bolaget skall utföra installationer inom värme- och sanitetsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Görans Värme & Sanitet Aktiebolag och det är Jonsson, Sten Göran Folke som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Jonsson, Karin Inga-Lis som är född 1937 och har titeln Suppleant, Schwertner, Frank Gerhard som är född 1951 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,