Njölhults Såg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

Njölhults Såg Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Kinda. Det är nämligen den kommunen som Njölhults Såg Aktiebolag finns i och den tillhör även Östergötlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Njölhults Såg Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Njölhults Såg Aktiebolag som idag finns i Östergötlands län har varit registrerat sedan 1972-03-13. Men sedan 1996-01-01 så har Njölhults Såg Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Njölhult , 590 42, Horn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Njölhults Såg Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0494-34036.

Kinda arbetar för att bolag som Njölhults Såg Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Njölhults Såg Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Östergötlands län.

Bolaget skall driva sågverksrörelse jämte idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Njölhults Såg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Hanzon, Hans Håkan Albert -Hanzon, Karin Anna Viola.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Njölhults Såg Aktiebolag och det är följande personer, Hanzon, Karin Anna Viola som är född 1923 och har titeln VD, Hanzon, Karin Anna Viola som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanzon, Hans Edvard Magnus som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanzon, Hans Håkan Albert som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Hanzon, Hans Peter Johannes som är född 1956 och har titeln Suppleant, Lundholm, Lars Tore David som är född 1950 och har titeln Revisor.Lars Lundholm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Njölhults Såg Aktiebolag är 556160-4447.