Allert Järn & Bygg Aktiebolag

Östergötlands län

Information

556150-6477 är organisationsnummer för verksamheten Allert Järn & Bygg Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Allert Järn & Bygg Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Kinda som är den kommunen som Allert Järn & Bygg Aktiebolag finns i.

Allert Järn & Bygg Aktiebolag har varit registrerat sedan 1971-09-13 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Allert Järn & Bygg Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1981-01-01.

Allert Järn & Bygg Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Kinda som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Allert Järn & Bygg Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Allert Järn & Bygg Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0494-10400 eller genom brev på följande adress:
Ödängsv. 4, 590 38, Kisa

Aktiebolagets verksamhet ska vara försäljning av järn och byggvaror samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Allert Järn & Bygg Aktiebolag och det är Allert, Ulf Sune som är född 1950 och har titeln VD, Allert, Ulf Sune som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Allert, Robert Per Ulf som är född 1981 och har titeln Suppleant, Tevell, Magnus Bengt Valdemar som är född 1956 och har titeln Revisor, Materev AB som är född och har titeln Revisor,