Öknehults Kursgård Aktiebolag

Östergötlands län

Information

I Kinda finns det ett Aktiebolag som heter Öknehults Kursgård Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Öknehults Kursgård Aktiebolag i Östergötlands län. Kinda är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Öknehults Kursgård Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1971-08-24 så har Öknehults Kursgård Aktiebolag varit registrerat och sedan 2000-10-09 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Öknehults Kursgård Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Kinda.

Vill man komma i kontakt med Öknehults Kursgård Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Öknehult Kursgård, 590 39, Kisa. Vi ni istället prata med Öknehults Kursgård Aktiebolag så kan ni göra det på 0494-52016.

Bolaget skall bedriva vandrarhem, uthyrning av kursgård, skogs- bruk, ridläger, ridskola, äga och förvalta värdepapper, fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Heineman, Ulf Lars som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hansson, Ingegerd Monica som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Lars Rune som är född 1926 och har titeln Suppleant, Källman, Anders Henrik som är född 1957 och har titeln Revisor, Anders Källman Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Öknehults Kursgård Aktiebolag har 556150-0637 som sitt organisationsnummer.